Blog

Drømmer du også om et liv, hvor du kan hjælpe andre, elske det du gør og få en god økonomi?

Tør mælkebøtte - make a wish

Så er du kommet til det rigtige sted.

Rigtig mange mennesker går og drømmer om at gøre en forskel på en eller anden måde. Det kan være svært at finde lige præcis det som man gerne vil, eller se, hvordan man kan bruge de evner man har.

Mange har heller ikke tid eller overskud til at tage en ny uddannelse, så hvad gør man så, når drømmene presser sig på uden at være helt klare?

En af mulighederne er at klikke på dette link og få mulighed for 30 minutters coaching, så du kan komme videre med dine drømme og få en plan for, hvordan du kan omsætte dem til virkelighed. Klik her så er du på vej.


3 ting der hjælper din succes og dit held på vej

dias1Vi hører ofte, at folk med succes er heldige. Det mange ikke tænker over er, at den heldige, succesfulde person gør noget, for at opnå det. Som regel også mange flere ting end man forestiller sig. De færreste ved, hvor mange handlinger en person har gjort, for at opnå det, som vi alle kan se.

De fleste synes det er sjovt at gå i gang, men kan gå lidt træt i det, hen ad vejen. En klassisk, brugbar metode til at hjælpe sin succes og sit held på vej er at lave planen for, hvordan det skal gøres:

  • Hvad er det du gerne vil opnå?
  • Hvor mange delmål kræver det?
  • Hvilke tre ting kan du gøre hver uge, indtil du er i mål?

Det jeg finder vigtigst er, at vælge 3 ting, som jeg kan gøre hver uge, for at holde dampen og motivationen oppe. Det behøver ikke være store ting, men følelsen af, at nu har jeg gjort disse tre ting, som en del af vejen til succes, så opbygger jeg momentum. Denne følelse af at ride på en bølge på vej mod mit mål, er en skøn indre oplevelse, der får mig til at gå videre, også når det kan være lidt mere besværligt.

En anden god måde at hjælpe sin succes på vej på er, at være opmærksom. Hvad sker der i dine omgivelser? Hvad dukker op i din indbakke? Noget der lyder spændende, men tænker du ”det bliver alligevel aldrig mig der bliver valgt”? Selvfølgelig skal man ikke byde ind på alt, men hvor du har en god følelse, så gør det. Og så giv slip på resultatet og se hvad der sker.

Jeg har gjort det en del gange og nogle af resultaterne vil jeg gerne dele her.

Det har blandt betydet, at jeg har fået lov til at være medforfatter på tre bøger i USA. Den første ”My Creative Thoughts” udkom sidste år i august og blev International Best Seller, den næste bog ”My BIG Idea” udkommer til oktober i år og ”Are you the missing piece?” er planlagt til udgivelse i oktober 2017. Disse to bøger går også efter at blive internationale best sellers. Det vil tiden vise.

Hver gang fulgte jeg min intuition. Den første bog åbnede så mange nye døre og viste mig så mange nye muligheder. Det har været meget berigende på mange niveauer og det er jeg dybt taknemmelig for.

Har du brug for et overblik og blive holdt til ilden med dine mål, kontakt mig på jettebl@jettebl.dk og så kan du godt glæde dig allerede.


Hvorfor Business Coaching

Fordi det er den hurtigste måde at få dig fra hvor du er nu til hvor du ønsker at være. Hvorfor? For når vi har de rette værktøjer, support og vejledning, kan vi handle på det!

Ved at bruge en gennemprøvet 5-trins metode er mine klienter i stand til at opnå hurtige resultater. Her er hvad vi gør. Se mere og bestil en samtale om succes i din business her


Personlig coaching

Er der noget i din tilværelse, der ikke er gået i opfyldelse – endnu? Kunne du tænke dig at lave en u-vending enten i dit arbejds- eller privatliv, men ved ikke hvordan?

Træd ud af de andres skygge, og bliv ledestjerne i dit eget liv – med inspiration, intuition & intention

Er du træt af at leve andres drømme?
Tog du den uddannelse dine forældre ikke selv fik?
Skal det være slut med at leve op til andres forventninger?
Så er det NU din egen drøm skal opfyldes!

Book en gratis inspirations-samtale her
(Med forbehold for ledige tider – oprettes der venteliste).

3-I Coaching ®
Inspiration, intuition & Intention.Tak for en dejlig tilbagemelding fra en glad læser af mit seneste nyhedsbrev, der også er gengivet herunder på bloggen:

“Kære Jette – Jeg har læst dit nyhedsbrev og skrev de ting jeg er taknemlig for, med det resultat, at mavefornemmelsen ændrede sig fra at være utilpas og til at være tilfreds 😊

Det er skønt at høre fra jer og vide, at de tips jeg sender også virker for jer.


Få mere overskud og lev i nuet

Thank you billede med pige med ryggen til

 

Der er mange måder at arbejde med intuition på. En af dem kan være, at se bevidst på alt det vi kan være taknemmelige for i vores liv. Jo mere bevidste vi er, og jo mere vi lever i nu’et, jo mere adgang til intuition får vi.

Visions tavle eller ønske tavle
I følge kalenderen har det været sommer i næsten en måned nu. Det er for de fleste ved at være tid til ferie og måske får du så bedre tid til at være bevidst om dine ønsker og hvad du er taknemmelig for. Jeg har lavet en visions tavle som du kan se her
Du kan også lave en ved at finde billeder i blade og magasiner og klippe ud. Hvis du har brug for hjælp til at lave en, du kan dele elektronisk – så skriv til mig på jettebl@jettebl.dk 

Taknemmelighed som et værktøj til lykke har været mainstream i årevis. Forskellige undersøgelser fra USA har vist, hvor effektiv taknemmelighed er, hvilket tyder på, at en positiv, anerkendende holdning er med til at give større succes i arbejde, bedre sundhed, toppræstationer i sport og erhvervslivet og en højere følelse af velvære og ikke mindst kærlighed. Hvorfor er der så ikke flere, der bruger det?

Hvad der mangler kontra hvad vi allerede har
Selv om vi ser og oplever de mange fordele ved at være taknemmelig, kan det være svært at holde fast i hver dag.

De fleste af os er vant til at lægge mærke til, hvad der er gået i stykker, hvad vi fortryder eller hvad der mangler i vores liv. For at vi kan opleve det fulde potentiale ved at være taknemmelig, er det nødvendigt, at den bliver mere end blot et ord. Vi er nødt til at lære en ny måde at se tingene på, en ny vane. Og det kan tage lidt tid.

Lev i nuet

Det at praktisere taknemmelighed giver så meget mening. Når vi øver os i at sige tak for alt, hvad vi har, i stedet for at klage over, hvad vi mangler, giver vi os selv chancen for at se hele livet som en mulighed og en velsignelse. Ved at fokusere på al vores rigdom (ikke bare talt i kroner og ører) – men at være glad for at have tag over hovedet, et rimeligt helbred, relationer til andre mennesker, et arbejde vi er glade for. Måske har du ikke alt det, men fortsæt selv listen. Du er måske rigere end du tror J Ved at være bevidst om den rigdom vi har lige nu, lever vi mere i nuet.

Ikke lalleglad, blind optimisme
Husk, at taknemmelighed ikke er en blindt optimistisk tilgang, hvor de dårlige ting i livet ignoreres og vi bare har de lyserøde briller på. Det er mere et spørgsmål om, hvor vi retter vores fokus og opmærksomhed.
Smerte og uretfærdighed eksisterer i denne verden, men når vi fokuserer på gaver i livet, får vi en følelse af velvære. Taknemmelighed balancerer os og giver os håb.

Der er mange ting at være taknemmelig for: Solstråler på en kold dag, ben der fungerer, venner der lytter og virkelig hører, chokolade, nylagte æg, varme jakker, friske tomater, evnen til at læse, duften af roser, vores sundhed, sommerfugle. Hvad der er på din liste?

Ideer til at praktisere taknemmelighed

Her er nogle måder at praktisere taknemmelighed på:
Lav en taknemmelighedsliste
Skriv de ting, som du er taknemmelig for. Kig på den dagligt eller flere gange om ugen. Du kan fx have den på din telefon, så er den lige ved hånden. Jo oftere du bliver mindet om det, jo hurtigere skaber du en ny vane.

Lav en taknemmeligheds collage ved at tegne eller indsætte billeder.
Den kan du også have på telefonen eller din computer.

Praktiser taknemmelighed omkring middagsbordet eller gør det en del af din godnat-rutine.

Gør det til en leg at finde den skjulte velsignelse i en udfordrende situation.

Når du har lyst til at beklage dig, så lav en taknemmelighed liste i stedet. Du kan blive overrasket over, hvor meget bedre du vil føle dig.

Læg mærke til, hvordan taknemmelighed påvirker dit liv.

Når du går i gang med at praktisere taknemmelighed, vil et indre skift sætte i gang. Du vil blive glad for at opdage, hvor tilfreds og håbefuld du føler dig. Det er sådan følelsen er, når taknemmeligheden arbejder.

Hvis du vil have hjælp til at indarbejde taknemmelig i din hverdag, så ring eller skriv til mig.
Jette Bilberg Lauritsen, telefon 31 22 61 08 – mail jettebl@jettebl.dk

Artiklen er oversat og bearbejdet med tilladelse fra © Claire Communications


 

Mavefornemmelse – et andet ord for intuition

Mon ikke også du har haft den – den der mavefornemmelse, når det er helt rigtigt? Og når du har handlet på den, så har det også vist sig, at det var den helt rigtige handling / beslutning du tog? Har du lyst til at dele en af dine oplevelser, så vil jeg blive meget glad. Skriv til mig på jettebl@jettebl.dk, skriv også gerne, hvis jeg må dele dit eksempel.  På forhånd tak.

Hvad vil du gerne vide om intuition?
Hvad vil du allerhelst vide omkring emnet intuition? Jeg vil rigtig gerne skrive om det, som optager dig. Skriv til jettebl@jettebl.dk og fortæl mig, hvad du gerne vil læse om.


Forside Intuition I
Jeg er i gang med at skrive bogen ”Intuition – sådan skaber du magi i hverdagen”. Det er meget inspirerende at skrive, og de mange eksempler vækker sjove og gode minder. Men det hele startede jo et andet sted. Nemlig med, at jeg besluttede mig for at bruge min intuition / mavefornemmelse – som arbejdsredskab.

Oplevelserne der kom ud af det følgende eksempel, vil for altid få mig til at smile og blive varm om hjertet.

Det var sidste forår. Jeg kan tydeligt huske, at jeg sad foran min computer der hjemme, og fik tilbudt et nyhedsbrev fra et amerikansk forlag. ”Ja, tænkte jeg, på et tidspunkt vil jeg jo gerne udgive nogle af mine digte, så hvorfor ikke. Jeg kan jo altid have disse tips liggende, til jeg er klar til at gøre mere ved det”. Jeg trykkede på tilmeldings-knappen, med en god fornemmelse i maven af, at her var noget godt i vente. Der var tilknyttet en konkurrence til nyhedsbrevet  – ”ja, ja” der er jo ingen grænser for, hvad man kan vinde på nettet. Vi kender vel alle til at have modtaget en mail med ”Tillykke du har vundet, du skal bare lige…”

Tænk en gang – den 28. april kom der også sådan en mail.
”Dear Jette, We are so pleased to inform you that you are a winner of the “Freedom, Heart and Profit Giveaway Extravaganza” and have won a place in our next bestseller, My Creative Thoughts Journal, to be released in October, 2015.”

”Det må være spam – var (naturligvis) min første tanke” – men nej, den var god nok. Jeg fik tilbud om at komme med i deres næste bestseller bog. Jeg skulle levere en tekst, et billede og en hjemmeside adresse eller e-mailadresse. Jo hurtigere jeg fik aflevere materialet, jo længere fremme i bogen ville mit bidrag blive sat ind.

Jeg fik travlt. Jeg havde en tekst, jeg vidste præcist hvilket digt jeg ville have med, nemlig “Memories“. Men et billede i højopløsning til både bog og promotion – det skulle jeg have skaffet.  For ikke at tale om en hjemmeside. Det havde ikke været med i mine planer, at jeg skulle have en hjemmeside fra starten. Men sådan kan den fantastiske virkelighed overgå alle planer og forestillinger. Jeg gik i gang og byggede denne hjemmeside fra bunden. Min læringskurve var meget stejl i disse måneder.

Alt lykkedes og den 27. august udkom ”My Creative Thoughts” og blev en international Best Seller inden for de første 36 timer i USA, Australien, Canada og England. Sådan!

I løbet af sommeren fik jeg at vide, at bogudgivelsen skulle fejres på forlagets årlige ”Extravaganza and EIPPY Award Show”.  Det skulle blive spændende at møde alle de andre forfattere og opleve et ægte, amerikansk awardshow, hvor jeg selv havde en af rollerne. Jeg var måske den sidste der havde forventet, at bogen skulle blive en Best Seller fra starten. Hver gang jeg hørte fra forlaget i processen, var der hele tiden noget nyt og spændende. Det var som en drøm, bortset fra, at det var virkeligheden.

Ved et tryk på en knap blev mit liv forandret. Fra mit ønske om at udgive noget en gang, som jeg tænkte i foråret, til at være International Best Selling Author sidst på sommeren. Godt nok var jeg en del af en antologi, men det ændrer jo ikke på, at bogen strøg til tops, mit digt nåede ud i den store verden og jeg fik en ny titel.

Hvis du vil se bogen, så kan du finde den hos Amazon


Så er det nye år skudt i gang og jeg er på vej ud i cyper space med min hjemmeside. Det er en fornøjelse at dele med familie, venner, og hele mit øvrige netværk.

Tak fordi I har taget godt imod – alle jeres søde og opmuntrende ord, det er jeg rigtig glad for.

På min hjemmeside har jeg har blandt andet fået lavet en lille foto collage fra min tur til USA, da jeg var ovre og modtage EIPPY Award i oktober 2015.

Ved Author 101 University konferencen.
Ved Author 101 University konferencen.

Du kan se mere om det her og Se hvem jeg mødte.

Efter jeg er kommet hjem, kan jeg tydeligt se, at hele oplevelsen, fra det øjeblik jeg tilmeldte mig et nyhedsbrev via nettet, til jeg stod med min award, var en lang kæde af øjeblikke, hvor jeg brugte min intuition.

Det har været en stor inspiration og givet mig lyst til og mod på, at dele ud af min erfaring – for det er et fantastisk værktøj til at få sine ønsker opfyldt.

Også selv om man ikke helt er klar over omfanget af ønskerne, når de først bliver opfyldt 🙂 Derfor er det også vigtigt, at huske, også at turde sige nej, når en mulighed opstår. Mærke efter, bruge sin intuition, så ikke man bare render efter det næste sus, i stedet for at få afsluttet det man har sat i gang.

 


 

Velbekomme
Velbekomme

Hvad drømmer du om for 2016?

Vi står på tærsklen til et nyt år og det giver ofte stof til eftertanke, eller skal vi kalde det for-tanke, for det nye år.

Medierne flyder over med nytårsfortsæt, hvad skal vi gøre, sige, mene, for så blot at konstatere, at vi plejer at give op på vores nytårsfortsæt i midten eller slutningen af februar.
Så tag i stedet for et skridt ad gangen. Det er nemmere at overskue, i stedet for et nytårsfortsæt, der varsler livsomvæltende nyt.

Er der en ting du gerne vil, så gør det.

Mange vælger at fokusere på vægt i januar, efter al den gode mad i december. Hvis du gerne vil tabe dig, så lav én ting om nu. De fleste ved lige præcis, hvad de ikke skal spise.

Men i stedet for at udelukke alt, så lav om på din vane, med en ting.

Et skridt ad gangen.

Læg mærke til, hvad der sker, når du ikke spiser eller drikker den ene ting. Hvad sker der når du får lyst til at gøre det alligevel? Hvordan føles det, når du støtter dig selv og holder den ene aftale med dig selv?

Når du har fået succes med det, så vælg den næste. Her har du så allerede opskriften på, hvordan du skal gøre.

Held og lykke og på gensyn.