Glad og frisk hele livet – happy and healthy your whole life

Får du nok af de råmaterialer kroppen har brug for livet igennem?

Jeg gjorde ikke og troede almindeligt forfald var naturligt i takt med jeg blev ældre. Nu jeg er sluppet af med hedeture efter 13 års ulykkeligt bekendtskab, har fået min gode, dybe søvn tilbage, bedre syn og mange andre ting er balanceret i min krop. Interesseret i hvordan du også kan få balance? Så skriv til mig og hør om mulighederne for helse coaching. 

Do you get enough of the raw materials your body needs through life?

I did not and I thought it was natural decay as I grew older. But no, now I have waved goodbye to heat flushes after 13 years, I experience great natural sleep, better eyesight and a lot of other things have been balanced in my body. Are you interested in a balanced body too? Send me a mail through the above and learn about the possibilities with health coaching.