Se hvem jeg mødte til EIPPY Book Award & Authors 101 University, oktober 2015

Extravaganza & EIPPY Award, 21. oktober 2015, Los Angeles

Event Program her kan du se mere om, hvem der holdt oplæg på EIPPY Award – dagen. Et tæt pakket program fra morgen til aften. Fuld af inspiration og spændende muligheder. 

Ved indtjekningen, Westin Hotel at LAX, Los Angeles.
Ved indtjekningen, Westin Hotel at LAX, Los Angeles.

 

På den første dag ved indtjekningen.  Det var meget praktisk at bo på samme hotel, hvor selve eventen foregik.

 

 

 

De gør noget ud af navneskiltene over there.
De gør noget ud af navneskiltene over there.

Skik følge eller land fly. Det var ikke uden stolthed jeg modtog mit navneskilt. Men det var også lidt grænseoverskridende at hænge om halsen.

Author, Award Winner og VIP alt sammen på samme dag.

 

 

Overrækkelse af Award, Los Angeles.
Overrækkelse af Award, Los Angeles.

 

 

Det store øjeblik, hvor vi fik en fin medalje og certifikat udleveret. Det holdt hele vejen hjem i baggagen uden at blive krøllet.

Den nye titel: Best Selling Author and Award Winner. Og med besked om, at nu skulle vi huske at bruge den. Typisk amerikansk, men egentlig rimeligt nok. Vi har jo knoklet for det.

 

 


Med Gary Goldstein, film producent, bla. Pretty Woman
Med Gary Goldstein, film producent, bla. Pretty Woman

 

Author 101 University, 22. – 24. oktober 2015, Los Angeles.

Jeg var så heldig at møde mange dygtige og venlige folk, som jeg fik en fin kontakt med. En af dem er Gary Goldstein som producerede “Pretty Woman” der gav Julia Roberts sit store gennembrud. Den film har jeg set utallige gange, så det var naturligvis meget dejligt at møde ham og få lejlighed til at sige tak for mange timers god underholdning.

JJ Virgin, #1 International Bestseller m.m.JJ Virgin, sundheds coach og amerikansk tv personality blandt
andet hos Dr. Phil.

 

 

 

 

Med Robbie og Rick Frishmann, Author 101 UniversityRick Frishman er en af hovedkræfterne bag Author 101 University, som jeg deltog i. Han er også Best Selling Author, en meget levende foredragsholder og meget gavmild med al sin viden. Robbi Frishman, hans kone, var også aktiv alle dagene.

 

 

 

 

Viki Winterton, forlægger Expert Insights Publishing, nr. 3 fra venstre. Det var med en mail fra hende, at hele dette eventyr startede. Jeg havde vundet i et lotteri, men det viser sig, at gevinsten er meget større – nu hvor jeg har fået den “pakket ud”.

Beth McBaine, Lynda Dyer, Viki Winterton & Jette Bilberg Lauritsen
Beth McBaine, Toronto, Canada –  Lynda Dyer, Sydney, Australien – Viki Winterton, Manzanillo, Mexico & Jette Bilberg Lauritsen, Lyngby, Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publisher og Bestseller forfater Eric van der HopeDet var også en fornøjelse at træffe Eric van der Hope, som er frivillig medarbejder på konferencen hvert år. Han er både Publisher og Best Selling forfatter. Han kender mange af foredragsholderne der har været med gennem årene og var venlig til at introducere mig for nogen af dem.

 

Med Lisa Sasevich

 

 

Det var stort at møde den coach, som jeg har arbejdet med i foråret 2015. Lisa Sasevich. En kvinde med kæmpe udstråling, en helt fantastisk viden og gavmildhed.

 

 

 

 

Ved Author 101 University konferencen.
Ved Author 101 University konferencen.

Der er altid en mulighed for at blive fotograferet ved disse store events. Vi skiftedes til at stå foran og bagved kameraet.