Rapid Change Succes Session

Har du noget, du ønsker at ændre eller opnå i dit liv? Måske vil du gerne

  • Starte egen virksomhed
  • Få en ny karriere
  • Dele din særlige gave med andre og fx. udgive en bog
  • Blive afbalanceret i krop og sind – se evt. mere her

Uanset hvad du ønsker at ændre eller opnå, er nøglerne til succes de samme.
Hvis du brænder efter at komme i gang – så skriv til mig nu, så kan du blive en af de 3 jeg vælger ud, der får en gratis session. 

# 1: Bliv klar over hvad du vil. Så konkret som muligt, beslut hvad du ønsker dig. Jo mere klar du er på, hvad du ønsker at have i dit liv, jo mere sandsynligt er det, at du når det.

# 2: Få perspektiv. De fleste mennesker fortæller ikke andre, hvad de ønsker, eller hvad de kæmper med og på grund af det, får de ikke et andet perspektiv at se deres udfordringer i.

# 3: Få support. Meget få mennesker (hvis nogen) opnår noget stort alene. For eksempel har sports stjerner jo holdkammerater og trænere.

Vær villig til at spørge de mennesker, du har i dit liv, om de vil støtte dig.

Hvad får jeg ud af en “Rapid Change Success” Coaching Session?

Har du noget særligt, noget der er vigtigt for dig at ændre? Hvis du ønsker at fremskynde din succes, så jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det med en speciel en-til-en personlig “Rapid Change Succes” coaching session, hvor vi vil arbejde sammen for at:

  • Lave en krystalklar vision for din “ultimative succes”;  du ved præcis, hvad du vil, hvor du er på vej hen, og hvad du skal gøre for at det sker.
  • Afdække skjulte udfordringer; der kan være noget der saboterer din evne til at foretage ændringer, der bremser eller stopper dine fremskridt.
  • Du går fra denne session som fornyet, med ny energi, og inspireret til endelig opnå den ændring, du søger – én gang for alle.

Hvad har du mest lyst til at ændre i dag?
Har du prøvet at ændre dette før?
Hvad har du forsøgt tidligere, som ikke virkede?
Hvorfor tror du, det ikke virkede?
På en skala fra 0-10, hvor vigtigt er det for dig at opnå forandring nu?
Hvilke andre områder af dit liv vil du ændre (hvis nogen)?

Fortæl mig i stikord, om det område, du helst vil arbejde med.

Skriv til jettebl@jettebl.dk så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen. Samtalen varer 30 minutter.

(Med forbehold for ledige tider – oprettes der venteliste).

Mød nogle af mine klienter

Marianne Urban, selvstændig, coach:
marianne-urban
“Tusinde tak Jette. Din “Giv plads, giv slip, giv fri- session” var en fantastisk oplevelse. Min nervøsitet i forhold til at fejle eller ikke være god nok, forsvandt på mindre en 15 minutter. Den strammende fornemmelse omkring halsen er nu helt væk. Tak for din vidunderlige måde at guide mig igennem processen.”

Thank you Jette. Your “Make space, let go, set free-session” was a fantastic experience. My nervousness in relation to fail or not be good enough, disappeared in less than 15 minutes. The feeling of tightness around the neck is now completely gone. Thank you for your wonderful way to guide me through the process”

Dianna Søndergaard, selvstændig, coach:
“Før vi begyndte på den første coaching session følte jeg mig ærligt talt lidt modløs. Forskellige omstændigheder gjorde at jeg mistet håbet omkring at komme i mål med min forretnings idé.

Du har en fantastisk positiv energi, Jette, som absolut ikke lader sig påvirke af tvivl, modløshed eller andre uønskede tilstande. Alene det, at du troede på mine drømme, gav mig håbet tilbage igen.

Du hjalp mig med at få øje på flere forskellige talenter, jeg kunne drage nytte af i en online forretning og med at se hvordan jeg kunne skabe værdi for mine kunder.

Jeg kunne mærke, som ugerne gik, at jeg fik flere og flere idéer til hvad jeg kunne bringe for dagen og at flere muligheder åbnede sig.

Tusind tak for din støtte, dit nærvær og din skønne positive energi.”

Helena Ragnarsdottir:
helena-ragnarsdottir“Jette er en af dejligste og varmeste personer jeg kender, gennem hendes tålmodighed og vejledning, er jeg i tempo som jeg kan klare, ved at komme derhen, hvor jeg gerne vil være.
At være i fokus har ikke være min stærke side, men hun gør det nemt. Du er bare den bedste!!”