Har du kræfterne og helbredet til at opfylde dine drømme når du skal på pension?

Hvad drømmer du om at gøre, når du skal på pension? At gå tidligt på pension? At have energi nok til at være noget med børnebørn? Rejse til alle de steder du ikke har set, eller gense yndlings destinationerne? Eller bare rejse præcis når du har lyst? Hvor sjovt er det at have både tid og penge nok, hvis helbredet eller kræfterne svigter?

Hvad hvis du kunne få både energi og et ekstra tilskud til pensionen? Ville det gøre en forskel i din livskvalitet?

De sidste halvtreds år har gjort en forskel på kvaliteten af vores mad, ikke nødvendigvis til det bedre. Mange grønsager drives frem uden at få de nutrienter, som er så vigtige for os.  Det betyder at vi ikke får de optimale byggesten, som kroppen skal bruge for at få os til at fungere.

Det er en langsommelig proces, og ikke lige så nem at få øje på som hvis man fx brækker et ben. Fra forskning ved vi, at de molekyler, som cellerne producerer, redox signal molekyler, er de arbejdere, som bruger byggestenene. Vi mister cirka 10 % af disse signalmolekyler for hver 10 år der går.
 
Så når vi når omkring 50-års alderen kan kroppen afspejle mangel på både de arbejdere og de byggesten, som danner grundlaget for vores krop. 

Vil du høre mere om dine muligheder så ring på 31 22 61 08 eller skriv til jettebl@jettebl.dk 


>