"ASEA er et kosttilskud, der hjælper kroppen med at gøre det,  som den gjorde bedre, da den var yngre"

Dr. David Silverman

Man behøver ikke være atlet for at få stor gavn af signal molekyler

Sportsfolk, er vant til at måle resultater, og derfor ser de mere præcist, hvad der sker i kroppen, når de begynder at drikke ASEA. 
 
Især atleter udsættes for ekstra oxidativ stress i kroppen, når den presses til at yde det sublime. 

Skab balance i kroppen - så du ikke får enten for meget oxidativ stress eller inflammatorisk stress. 

Jeg har selv haft meget stor glæde af at bruge molekylerne i min hverdag, ikke kun i forbindelse med træning. Ring på 31 22 61 08 eller skriv til jettebl@jettebl.dk 


Dexter Yeats, triatlet, USA


Dexter Yeats er en 73-årig amerikansk triatlet med en imponerende løbskarriere. Siden hun begyndte at bruge ASEA Redox i 2015 er hendes restitution blevet bedre og bedre.

"Siden jeg begyndte at bruge ASEA Redox, har jeg kvalificeret mig til fire verdensmesterskaber. Før ASEA var jeg på et sted i mit liv, hvor jeg ikke var sikker på, om jeg kunne klare flere løb i sporten, som jeg elsker og nyder," sagde Dexter.

I juni og juli 2017 deltog Dexter i to halve Ironman, med en fjerde plads i Coeur d'Alene og første plads i Whistler, Canada. Hun vendte tilbage til Coeur d'Alene til Full Ironman Race i august og vandt sin aldersgruppe.
Tre vanskelige løb på bare tre måneder.  "ASEA har virkelig hjulpet min restitution" sagde Dexter.Hun ser frem til verdensmesterskabet Full Ironman på Hawaii  2018. Dexter er i øjeblikket rangeret nummer et hos kvinderne 70-74 Ironman, All World Athlete. Følg hende på Facebook.

>