Dexter Yeats, triatlet, USA

Dexter Yeats er en 73-årig amerikansk triatlet med en imponerende løbskarriere. Siden hun begyndte at bruge ASEA Redox i 2015 er hendes restitution blevet bedre og bedre.

"Siden jeg begyndte at bruge ASEA Redox, har jeg kvalificeret mig til fire verdensmesterskaber. Før ASEA var jeg på et sted i mit liv, hvor jeg ikke var sikker på, om jeg kunne klare flere løb i sporten, som jeg elsker og nyder," sagde Dexter.

I 2016 deltog hun i Coeur d'Alene Half Ironman, vandt sin aldersgruppe, kvinde 70-74. I løbet af det løb kvalificerede hun sig til World Championship Half Ironman i Australien. Ved mesterskabet placerede hun sig som nr. 4. blandt de bedste i verden. 2016 afsluttede Dexter på Cozumel, Mexico, og kørte Cozumel Full Ironman, der sluttede hun først i sin aldersgruppe og kvalificerede sig til 2017 Full Ironman World Championship.

Hendes succes fortsætter i 2017. I juni og juli deltog Dexter to halve Ironman, med en fjerde plads i Coeur d'Alene og første plads i Whistler, Canada. Hun vendte tilbage til Coeur d'Alene til Full Ironman Race i august og vandt sin aldersgruppe.

Tre vanskelige løb på bare tre måneder.

"ASEA har virkelig hjulpet min restitution" sagde Dexter.

Hun ser frem til verdensmesterskabet Full Ironman på Hawaii og vender tilbage til Cozumel, Mexico til Full Ironman i november.

Dexter er i øjeblikket rangeret nummer et hos kvinderne 70-74 Ironman, All World Athlete.

Følg hende på Facebook.

Vil du vide mere? Ring på 31 22 61 08 eller skriv til mig på: jettebl@jettebl.dk

Man behøver ikke være atlet for at få stor gavn af signal molekyler.
Sportsfolk, er vant til at måle resultater, og derfor ser de mere præcist, hvad der sker i kroppen, når de begynder at drikke ASEA.

>