Postkort med mine digte

Postkort med digte af Jette Bilberg Lauritsen

For English please go here.

Som coach arbejder jeg både med private klienter og forretningsfolk.

 

Rapid Change Succes Coaching – business
Har du brug for en sparringspartner i din forretning, så finder du løsningen her

 

Rapid Change Succes Coaching – privat
er det redskab der forvandler det liv du har nu, til det liv du drømmer om.
Er du klar til at leve mere i nu’et og forvandle det liv du drømmer om, til at blive virkelighed, så kig her og se, hvordan du kan komme i gang.

 

Forfatter?
Har du behov for gode, grundlæggende tips til hvordan man som forfatter kan komme ”ud over rampen” kan jeg også bistå dig med det. Gennem mange år har jeg arbejdet som koordinator, hvor opgaverne har spredt sig fra salg af foredragsholdere til at holde styr på al praktik i forhold til store konferencer.

 

International Best Selling Author & Award winner
Med mit bidrag til “My Creative Thoughts” som udkom i august 2015 blev jeg International Best Selling forfatter og Award winner.

Det blev fejret i Los Angeles, USA i oktober 2015. Her kan du se mere om denne fantastiske event og her er billeder af nogle af de celebrities jeg mødte. Optagelsen i Best Selling Authors International fulgte med.

 

Vejen ind i poesiens verden

Jeg har skrevet digte i mange år. Den spæde start gik for ca. 40 år siden. Jeg startede med at skrive på dansk og i årene der fulgte skrev jeg for eksempel utallige festsange til en hver lejlighed. Det har givet en masse træning i verse fødder og rim og det har altid været mit speciale. Nu er det jo heldigvis ved at være moderne igen.

Klik på linket og læs  I mit sind der er dit billede

På siden A poem a day keeps the ignorance away kan du finde flere digte, både på dansk og engelsk.

Udgivelser – kunstner CV

 

Den store verden åbner sig
Senere kom jeg at skrive på engelsk,  det faldt naturligt, så det skulle prøves. I 1997 deltog jeg, via det britiske magasin “Cosmopolitan”, i en konkurrence i England. Alle ville blive bedømt stod der i annoncen. Så jeg sendte digtet “The Mirror of Eternity” af sted. Det rakte til en semifinale plads – og jeg var revnefærdig af stolthed.

Det næste kapitel i den historie er, at jeg blev nomineret til “Poet of the Year International” med afgørelse i Washington D.C. USA.

 

Optagelse i “Poetry Hall of Fame” i USA
Det blev en kæmpe oplevelse for mig at rejse til Washington D.C. og være med. Jeg blev optaget i “Poetry Hall of Fame” og ved den store galla middag kom Johnny Cash og June Carter og underholdt os.
Der var også forskellige workshops, så der var nok at se til. Mit digt blev optaget i bogen “Awaken to a Dream”.

Sangskriver til musik
Senere har jeg også haft fornøjelsen af at skrive engelske tekster til melodier. 2 af dem er udkommet på “Dancing across the Moon” med Charly Nice.

Jeg er stadig glad for at skrive til musik, så hvis du mangler en tekstforfatter, så kontakt mig.

 

Om mine udgivelser i øvrigt
Mine digte er udgivet på dansk og engelsk i Danmark, på engelsk i England og USA, på tysk i Tyskland og på spansk i Spanien og Mellem- & Sydamerika. Jeg skriver direkte på enten dansk eller engelsk. De spanske digte er blevet oversat fra engelsk til spansk.

  • Antologier, magasiner og postkort
  • Udstillinger / oplæsninger med mine digte i Danmark og Sverige, kendt under titlen “Poems on the Wall”
  • En serie af postkort blev brugt som fundraising til et projekt for et buddhistisk center i Sydspanien
>